Style Advertising

  
... Ne–a plăcut să încercăm și să facem mereu ceva nou. Apoi să vedem rezultatul muncii noastre, să primim zâmbete şi mulţumiri. Specializați în creație și producție publicitară, încă din 2004 ne mândrim când spunem că am reușit să creștem datorită respectului față de client și a dorinței de a realiza cu profesionalism toate solicitările, respectând timpul clientului așa cum îl respectăm și pe al nostru.
“Publicitate cu stil” noul nostru slogan este atât o afirmaţie despre noi, cât şi un îndemn. Iar stilul nostru, în doar câteva cuvinte, înseamnă o relaţie deschisă şi prietenoasă, calitate, determinare și promptitudine. Acesta este modul în care înţelegem să răspundem clienţilor noştri. Pentru că și nouă ne place să lucrăm în armonie și să ne îmbunătățim continuu am implementat “5S” - una dintre strategiile japoneze Kaizen. Poate că sună pretențios, mai ales în țara lui ''merge și așa'', dar nouă ne place să facem lucrurile bine. Mult mai bine! și dacă peste bine adaugi și stil, categoric va rezulta ceva frumos.
Dacă începutul a fost poate o întâmplare... mai departe creşterea noastră a rezultat natural ca urmare a muncii, principiilor şi atitudinilor noastre care ne ajută să mulţumim, dar şi să surprindem plăcut clienţii. De fiecare dată.